We gaan varen!

De 39e Gondelvaart komt eraan!

Afgelopen vrijdagavond is in Café Olt Ghiessen de jaarlijkse ledenvergadering gehouden van Oranjevereniging Giessen-Oudekerk. De leden hebben met luid applaus unaniem ingestemd om de 39e Gondelvaart te organiseren. De Gondelvaart zal gehouden worden op zaterdag 14 september 2024.

Voor deelnemers en mensen die overwegen om deel te nemen is er op woensdag 20 maart een informatie avond. Deze wordt gehouden in Café Olt Ghiessen en begint om 20:00 uur. Vanaf dat moment kunnen deelnemers zich inchrijven en zullen ook het inschrijfformulier en vaarreglement hier op de site beschikbaar zijn.

Uiteraard gaat er ook weer een Gondelvaartkrant uitgegeven worden. Deze wordt in een oplage van 10.000 exemplaren in de regio verspreid. Bedrijven kunnen helpen met de hoge kosten van de organisatie door een advertentie in de Gondelvaartkrant te plaatsen of een donatie te doen. Meer informatie hierover volgt spoedig.

Reacties zijn gesloten.