Stemmen voor de Publieksprijs

De uitbeeldingen tijdens de Gondelvaart zijn altijd enorm divers. Of het nou om een kasteel gaat, een skischans, een sprookjesachtig tafereel of een spectaculaire act. Hoe ga je dat jureren? Dat is de zware taak die de jury elke editie weer te wachten staat. Een taak die wij als organisatie maar al te graag uit handen geven aan een onpartijdig trio, weliswaar met een band met de regio, maar zo veel mogelijk objectief en zonder banden met de deelnemers.

Hoe zwaar de taak ook, uiteindelijk zal de jury de prijzen moeten verdelen. Over het algemeen komt de jurybeoordeling vaak overeen met de algemene mening van het publiek maar heel af en toe horen we wel een wat kritiek. Had die deelnemer niet wat hoger gemoeten? Of waarom heeft die geen prijs?

Die geluiden hebben we ons ter harte genomen en sinds de editie van 2016 hebben we naast de juryprijs nu ook de Publieksprijs.

De publieksprijs is net als de juryprijs verdeeld in twee categorieën. Je kunt afzonderlijk stemmen op de kleine boten en de grote boten. Geef per categorie aan wie jij de beste en mooiste boot vindt.

Je kan tot 23 september stemmen op je favoriete grote en kleine boot. Ga hiervoor naar de speciale Publieksprijs pagina.

Reacties zijn gesloten.