Wat een Gondelvaart!

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Gondelvaart. Veel spektakel en mooi verlichte boten op het water die een fraai schouwspel brachten voor de ruim 20.000 bezoekers van de Gondelvaart. En dat het een fraai schouwspel was, gaf wel aan waarom het zo lang duurde voordat de jury eruit was wie welke prijs kreeg.

Behalve de jury prijs, is er natuurlijk ook de Publieksprijs welke vrijdagavond 23 september uitgereikt zal worden in Café Olt Ghiessen. En hiervoor kan je tot de dag ervoor nog stemmen via deze pagina.

Dit jaar hebben we voor het eerst de mogelijkheid geboden om het entreegeld via PIN te betalen. Helaas hebben we daarbij aan het begin van de avond een storing gehad met de pinautomaten waardoor niet iedereen zo snel en gemakkelijk kon betalen zoals velen tegenwoordig gewend zijn. Onze welgemeende excuses hiervoor, ook wij vonden dit erg vervelend. Voor bezoekers die alsnog entreegeld over willen maken kan dat op ons bankrekeningnummer NL94 RABO 0321 7025 49.

Natuurlijk zijn er gedurende de avond veel foto’s en video’s gemaakt, ook door onze fotografen. Een kleine selectie daarvan is te vinden in het fotoalbum.

Reacties zijn gesloten.