De bakken liggen op de Giessen

Afgelopen zaterdag ging bij vele leden van het bestuur al bijtijds de wekker. Op de planning stond om met 3 sleepboten  de eerste bakken voor de Gondelvaart te gaan halen in Sliedrecht, Werkendam en Gorinchem.
Om 08:00 uur verzamelde het bestuur zich om ervoor te zorgen dat we met hulp van Gart, Goof en Sjaak jr bijtijds op de Merwede waren zodat vanaf daar de drie slepers op verschillende plekken de bakken konden gaan halen. Daarna verzamelden we alle bakken weer aan de binnenzijde van de Peulensluis om als een “treintje” met de 4 bakken door Hardinxveld naar Giessen-Oudekerk te varen. Uiteraard moest alles wel stuk voor stuk door de Damsluis om daarna weer verder te kunnen met alle bakken naar de eindestemming Ouwkerk!

Deze editie van de Gondelvaart huren we geen bakken uit Zaandam. In plaats daarvan hebben we donderdag met drie vrachtwagens 50 koppelpontons aangevoerd en te water gelaten. Hiervan hebben we in totaal 8 bakken gemaakt die verdeeld zijn onder de deelnemers.

Onderstaand een foto collectie van de twee dagen.

Reacties zijn gesloten.